Over BakBuren

Een taart te bakken voor iemand die u niet (goed) kent.

Een taart bakken voor de buurman of buurvrouw, dat is het centrale idee van BakBuren. Bij BakBuren ontmoet u de buurtgenoot letterlijk en figuurlijk met een blik! Bakblikken vormen de spil van ons project. U krijgt een blik gevuld met taart en bakt vervolgens zelf een taart die u weer weggeeft. Bij het blik zit een leuk boekje, waar u een wens voor de volgende bewoner in kunt zetten. Ons motto is: Bak ’t voor Elkaar!

Een blik in de buurt!
Als buurtbewoners wordt u gevraagd om een foto en/of bericht te zetten op de Facebookpagina van BakBuren in uw woonplaats. U ziet als bewoner wie er allemaal mee heeft gedaan. Via Facebook of de site kunt ook het recept van uw favoriete taart posten of informeren welke ingrediënten iemand gebruikt heeft. Ook zal een aantal taartenbakkers met een achtergrond verhaal worden gepubliceerd op Facebook. Kortom, u krijgt een blik in de buurt!

BakBuren
BakBuren in een bewonersinitiatief. Trekker is Frederike Windhorst, Zij wil door middel van kleinschalige sociale projecten positieve ontmoetingen creëren met en tussen mensen.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.