Een klein gebaar maakt het verschil

Een klein gebaar maakt het verschil

Heb je een familielid, vriend of buur die zich misschien eenzaam voelt? Bedenk dan dit: er is altijd wel iets dat je kan doen. Van 1 tot en met 8 oktober week is het de Week tegen de Eenzaamheid. BakBuren roept je op om tijdens de week van de eenzaamheid te gaan bakken voor iemand in je buurt. Een klein gebaar maakt een groots verschil.

Zoek een recept en ga aan de slag. Op onze Facebookpagina BakBuren vind je een ansichtkaart. Print deze uit en bezorg je koekjes, taart of ander baksel bij iemand die wel een steuntje in de rug kan gebruiken.

let erop dat het in deze tijden belangrijk is om extra goed te letten op de hygiĆ«ne. Bijvoorbeeld door de taart in een tas aan de deurklink te hangen, goed afstand te houden en handen te wassen voor en nadat je de taart hebt aangeraakt. Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.