‘Mensen blij maken is mijn doel’


‘Mensen blij maken is mijn doel’


Maak kennis met Tina Silbermann, de nieuwe coördinator van BakBuren Haarlem

Sinds juni is Tina Silbermann (rechts op de foto!) de nieuwe coördinator van BakBuren Haarlem. Ze is enorm dol op bakken, maar het opeten laat ze graag aan anderen over. Dat komt mooi uit vindt ze, want in dit project is iets lekkers bakken voor de ander juist het belangrijkste doel.

‘Ik hou van organiseren en vind het idee geweldig. Op deze manier kan ik ook een bijdrage leveren aan het -laten we wat aardiger voor elkaar zijn- en om mensen blij te maken. Over het antwoord op de vraag wat haar lievelingstaart is hoeft ze niet lang na te denken, namelijk citroen-taart. En welk ingrediënt van een taart zou ze zelf eigenlijk zijn? Een aardbei, zoet en veelzijdig te gebruiken.

De komende periode gaat Tina aan de slag met het werven van vrijwilligers, een eerste evenement plannen om het motto Bak’ t voor Elkaar samen met andere Haarlemmers waar te maken.

Wil je meer weten over BakBakburen Haarlem, mail dan naar haarlem@bakburen.nl of bel 06-44511688.

Je kan ook een berichtje achterlaten op de facebookpagina van BakBuren Haarlem.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *