Buren bakken tijdens Burendag in Haarlem en in Wierden!

Buren bakken tijdens Burendag in Haarlem en in Wierden!

Tijdens Burendag 2017 hebben een aantal buren gebakken voor iemand bij hun in de straat! Van een red-velvet cake tot en met overheerlijke chocoladetaart. Iemand een hart onder de riem steken of een nieuwe buurvrouw verwelkomen in de straat. De bakkers wisten al snel wie ze met de taart konden verrassen.

In Haarlem werd een ochtend georganiseerd door BUUV, de Oosterkerk, Speeltuin de Papagaai en ook BakBuren was van de partij!

In Wierden (Overijssel) was de kick-of van BakBuren Wierden. Stichting de Welle op initiatief van Ria Maassen- van de Brink heeft BakBuren naar Wierden gehaald. Ook daar werden buren blij gemaakt met een zelfgemaakte taart.

 

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *